Skip to the main content

Index

Sadržaj


Full text: croatian pdf 873 Kb

page 175-175

downloads: 286

cite

Full text: english pdf 290 Kb

page 215-215

downloads: 262

cite

Full text: german pdf 290 Kb

page 215-215

downloads: 250

cite

Full text: italian pdf 290 Kb

page 215-215

downloads: 255

cite

Full text: spanish pdf 290 Kb

page 215-215

downloads: 245

cite


Abstract

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
D. Kovačević , I. Kušurin, K. Mastanjević
Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo i fizikalno-kemijska svojstva Slavonske šunke .........216
PREGLEDNI RAD
Žužul, S. , M. Ostović, K. Matković, Ž. Pavičić, J. Tršan, M. Mikulić, I. Ravić
Uloga duboke stelje u tovu pilića i svinja ................................................................................................223
PREGLEDNI RAD
Ćaćić, M.
Mišljenje potrošača na području Dalmacije o lokalnim tradicionalnim suhomesnatim proizvodima........229
KONGRESNO PRIOPĆENJE
Perica, B., B. Njari
Toxoplasma gondii kao javnozdravstveni problem ...............................................................................236
STRUČNI RAD
Uršulin-Trstenjak, N., A. Dugonjić, D. Levanić, S. Šušnić, V. Šušnjić
Proizvodnja sudžuka primjenom norme HRN BAS 1049:210 ................................................................240

Keywords

Hrčak ID:

183096

URI

https://hrcak.srce.hr/183096

Publication date:

7.6.2017.

Article data in other languages: english german italian spanish

Visits: 2.430 *