Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Učinak različitih količina vitamina E u hrani na odlaganje i kakvoću tjelesne masti tovnih pilića

Nora Mas ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Vlasta Šerman ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Zdenko Lukac ; Veteronarska ambulanta i ljekarna "Roman", Đakovo, Hrvatska
Željko Mikulec ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 1.646 Kb

str. 159-165

preuzimanja: 255

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

hranidba; tovni pilići; vitamin E; trbušna mast; peroksidni broj; stupanj kiselosti

Hrčak ID:

139884

URI

https://hrcak.srce.hr/139884

Datum izdavanja:

2.10.2002.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 966 *