Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 22.04.2005.
  • Objavljen na Hrčku: 29.03.2006.

Sadržaj

Puni tekst

Mogućnost obogaćivanja pjenastih mliječnih proizvoda dodatkom proteina sirutke obrađenih visokim tlakom (str. 83-59)

Greta Krešić, Vesna Lelas, Zoran Herceg
Izvorni znanstveni članak


Fatty acid composition of human milk and infant formulas (str. 101-112)

Ivančica Delaš, Tanja Kaćunko, Jasna Beganović, Frane Delaš
Izvorni znanstveni članak


Alteration of fatty acids content during cow's and goat's milk fermentation with ABT-2 culture (str. 113-124)

Vedran Slačanac, Jovica Hardi, Hrvoje Pavlović, Mato Vlainić, Mirela Lučan
Izvorni znanstveni članak


Freezing point of milk in a herd of high yielding dairy cows (str. 125-138)

Slavica Golc Teger, Andrej Lavrenčić, Aša Grahelj
Izvorni znanstveni članak


Quality assurance for analitical dairy laboratories (str. 139-153)

Šimun Zamberlin, Neven Antunac, Dubravka Samaržija, Iva Horvat, Nataša Mikulec, Zrinka Kuliš
Stručni rad


Posjeta: 23.828 *