Izvorni znanstveni članak
UTJECAJ ISHRANE NPK HRANIVIMA NA BROJ I KRUPNOĆU GOMOLJA KRUMPIRA PO BUSU SORATA RAZLIČITE DUŽINE VEGETACIJSKOG PERIODA
Mirko Gagro
; Zavod za polj.istraživanja Više poljoprivredne škole u Križevcima
Puni tekst: hrvatski pdf 1.515 Kb
str. 993-1002
preuzimanja: 272
citiraj
APA 6th Edition
Gagro, M. (1978). UTJECAJ ISHRANE NPK HRANIVIMA NA BROJ I KRUPNOĆU GOMOLJA KRUMPIRA PO BUSU SORATA RAZLIČITE DUŽINE VEGETACIJSKOG PERIODA. Agronomski glasnik, 40 (5-6), 993-1002. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/165730
MLA 8th Edition
Gagro, Mirko. "UTJECAJ ISHRANE NPK HRANIVIMA NA BROJ I KRUPNOĆU GOMOLJA KRUMPIRA PO BUSU SORATA RAZLIČITE DUŽINE VEGETACIJSKOG PERIODA." Agronomski glasnik, vol. 40, br. 5-6, 1978, str. 993-1002. https://hrcak.srce.hr/165730. Citirano 18.12.2024.
Chicago 17th Edition
Gagro, Mirko. "UTJECAJ ISHRANE NPK HRANIVIMA NA BROJ I KRUPNOĆU GOMOLJA KRUMPIRA PO BUSU SORATA RAZLIČITE DUŽINE VEGETACIJSKOG PERIODA." Agronomski glasnik 40, br. 5-6 (1978): 993-1002. https://hrcak.srce.hr/165730
Harvard
Gagro, M. (1978). 'UTJECAJ ISHRANE NPK HRANIVIMA NA BROJ I KRUPNOĆU GOMOLJA KRUMPIRA PO BUSU SORATA RAZLIČITE DUŽINE VEGETACIJSKOG PERIODA', Agronomski glasnik, 40(5-6), str. 993-1002. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/165730 (Datum pristupa: 18.12.2024.)
Vancouver
Gagro M. UTJECAJ ISHRANE NPK HRANIVIMA NA BROJ I KRUPNOĆU GOMOLJA KRUMPIRA PO BUSU SORATA RAZLIČITE DUŽINE VEGETACIJSKOG PERIODA. Agronomski glasnik [Internet]. 1978 [pristupljeno 18.12.2024.];40(5-6):993-1002. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/165730
IEEE
M. Gagro, "UTJECAJ ISHRANE NPK HRANIVIMA NA BROJ I KRUPNOĆU GOMOLJA KRUMPIRA PO BUSU SORATA RAZLIČITE DUŽINE VEGETACIJSKOG PERIODA", Agronomski glasnik, vol.40, br. 5-6, str. 993-1002, 1978. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/165730. [Citirano: 18.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
165730
URI
https://hrcak.srce.hr/165730
Datum izdavanja:
22.1.1979.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
Posjeta: 983
*