Food Technology and Biotechnology , Vol. 53 No. 3, 2015.
- Datum izdavanja: 10.09.2015.
- Objavljen na Hrčku: 23.09.2015.
Sadržaj
Puni tekst
Shanna Sichwart, Iasson E.P. Tozakidis, Mark Teese, Joachim Jose
Izvorni znanstveni članak
Christina Trümper, Katrin Paffenholz, Inga Smit, Philip Kössler, Petr Karlovsky, Hans Peter Braun, Elke Pawelzik
Izvorni znanstveni članak
Cintya Soria-Hernández, Sergio Serna-Saldívar, Cristina Chuck-Hernández
Izvorni znanstveni članak
Lee-Fen Hong, Lai-Hoong Cheng, Chong Yew Lee, Kok Khiang Peh
Izvorni znanstveni članak
Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Anita Zaworska, Andrzej Frankiewics, Włodzimierz Nowak, Piotr Gulewicz, Zenon Zduńczyk, Jerzy Juśkiewicz
Izvorni znanstveni članak
Sebastjan Filip, Rajko Vidrih
Izvorni znanstveni članak
Carlos Pereira, Marta Henriques, David Gomes, Andrea Gomez-Zavaglia, Graciela de Antoni
Izvorni znanstveni članak
Filiz Yangılar
Izvorni znanstveni članak
Umar Garba, Sawinder Kaur, Sushma Gurumayum, Prasad Rasane
Izvorni znanstveni članak
Gopal Ramakrishnan Gopi, Nehru Ganesh, Suppuram Pandiaraj, Balasubramaniyam Sowmiya, Raman Gulab Brajesh, Subramanian Ramalingam
Prethodno priopćenje
Karol Alfaro, Paulina Bustos, Ciara O´Sullivan, Pablo Conejeros
Kratko priopćenje
Aline Maria Cenci, Mariane Lobo Ugalde, Juliana Steffens, Eunice Valduga, Rogério Luis Cansian, Geciane Toniazzo
Kratko priopćenje
Carolina Pena Serna, José Francisco Lopes Filho
Kratko priopćenje
Lilla Szalóki-Dorkó, György Végvári, Márta Ladányi, Gitta Ficzek, Mónika Stéger-Máté
Kratko priopćenje
Mariel Farfán, Alfredo Álvarez, Alan Gárate, Pedro Bouchon
Kratko priopćenje
Posjeta: 35.307 *