Kazalo
Contents
Puni tekst: hrvatski pdf 92 Kb
str. 482-482
preuzimanja: 149
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (6.), 482-482. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/267606
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 6., 2021, str. 482-482. https://hrcak.srce.hr/index.php/267606. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 6. (2021): 482-482. https://hrcak.srce.hr/index.php/267606
Harvard
(2021). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(6.), str. 482-482. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/267606 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.12.2024.];23.(6.):482-482. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/267606
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 6., str. 482-482, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/267606. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
PRELIMINARY COMMUNICATION
Linda Martić Kuran, Marijana Drinovac Topalović, Jelena Đugum, Marina Krvavica
Opinion of Croatian consumers on traditional Dalmatian lamb in the process of obtaining a PDO label
CONFERENCE PROCEEDING
Danijel Karolyi
Pork production with entire males and immunocastrated pigs
CONFERENCE PROCEEDING
Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Tomislav Mikuš, Bela Njari, Jelka Pleadin, Daniel Špoljarić, Maja Popović
Influence of the addition of white button mushroom preparation in the diet on the chemical and fatty acid composition of lamb meat
PROFESSIONAL REVIEW
Dora Zurak, Kristina Kljak, Željka Cvrtila
Polymerase chain reaction in meat species identification
Ključne riječi
Contents
Hrčak ID:
267606
URI
https://hrcak.srce.hr/267606
Datum izdavanja:
15.12.2021.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.649
*