Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski pdf 92 Kb

str. 482-482

preuzimanja: 98

citiraj


Sažetak

PRETHODNO PRIOPĆENJE
Linda Martić Kuran, Marijana Drinovac Topalović, Jelena Đugum, Marina Krvavica
Mišljenje hrvatskihpotrošača o tradicionalnojDalmatinskoj janjetini uprocesu dobivanja ZOI oznake

KONGRESNO PRIOPĆENJE
Danijel Karolyi
Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata

KONGRESNO PRIOPĆENJE
Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Tomislav Mikuš, Bela Njari, Jelka Pleadin, Daniel Špoljarić, Maja Popović
Utjecaj dodatka pripravka plemenite pečurke u hranidbi na kemijski i masnokiselinski sastav mesa janjadi

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Dora Zurak, Kristina Kljak, Željka Cvrtila
Lančana reakcija polimerazom u identifikaciji vrste mesa

Ključne riječi

Sadržaj

Hrčak ID:

267606

URI

https://hrcak.srce.hr/267606

Datum izdavanja:

15.12.2021.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački španjolski talijanski

Posjeta: 988 *