Kazalo
Content
Puni tekst: hrvatski pdf 72 Kb
str. 535-535
preuzimanja: 130
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Content. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (6.), 535-535. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/287298
MLA 8th Edition
"Content." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 6., 2022, str. 535-535. https://hrcak.srce.hr/index.php/287298. Citirano 03.01.2025.
Chicago 17th Edition
"Content." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 6. (2022): 535-535. https://hrcak.srce.hr/index.php/287298
Harvard
(2022). 'Content', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(6.), str. 535-535. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/287298 (Datum pristupa: 03.01.2025.)
Vancouver
Content. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 03.01.2025.];24.(6.):535-535. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/287298
IEEE
"Content", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 6., str. 535-535, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/287298. [Citirano: 03.01.2025.]
Sažetak
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Tihomir Moslavac, Matea Slobođan, Ante Lončarić, Mario Kovač
Rheological Characteristics of Salad Mayonnaise with the Addition of Apple Puree
REVIEW PAPER
Leona Puljić, Brankica Kartalović, Dragan Kovačević, Kristina Habschied, Krešimir Mastanjević
Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) in traditionally smoked meat products
PROFESSIONAL PAPER
ValentinaObradović, VanesaHodžić, Dario Lasić, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal,Helena Marčetić, Sanja Zec Zrinušić
Histamine in fish products on Croatian market
PROFESSIONAL PAPER
Ranka Šimić
Microbiological classification of production areas and the relaying areas of live bivalve molluscs
Ključne riječi
Content
Hrčak ID:
287298
URI
https://hrcak.srce.hr/287298
Datum izdavanja:
14.12.2022.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.337
*