Kazalo
Contenuto
Puni tekst: hrvatski pdf 72 Kb
str. 535-535
preuzimanja: 126
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (6.), 535-535. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/287298
MLA 8th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 6., 2022, str. 535-535. https://hrcak.srce.hr/287298. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 6. (2022): 535-535. https://hrcak.srce.hr/287298
Harvard
(2022). 'Contenuto', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(6.), str. 535-535. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/287298 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 22.12.2024.];24.(6.):535-535. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/287298
IEEE
"Contenuto", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 6., str. 535-535, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/287298. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
LAVORO SCIENTIFICO ORIGINALE
Tihomir Moslavac, Matea Slobođan, Ante Lončarić, Mario Kovač
Caratteristiche reologiche della maionese da insalata con aggiunta di purea di mela
ARTICOLO DI RASSEGNA
Leona Puljić, Brankica Kartalović, Dragan Kovačević, Kristina Habschied, Krešimir Mastanjević
Idrocarburi policiclici aromatici (IPA) nei prodotti a base di carne affumicata tradizionalmente
ARTICOLO SPECIALISTICO
ValentinaObradović, VanesaHodžić, Dario Lasić, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal,Helena Marčetić, Sanja Zec Zrinušić
L'istamina nei prodotti ittici sul mercato croato
ARTICOLO SPECIALISTICO
Ranka Šimić
Classificazione microbiologica delle aree di produzione e di stabulazione dei molluschi bivalvi vivi
Ključne riječi
Contenuto
Hrčak ID:
287298
URI
https://hrcak.srce.hr/287298
Datum izdavanja:
14.12.2022.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
engleski
njemački
španjolski
Posjeta: 1.279
*