Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. 24. No. 6., 2022.

  • Datum izdavanja: 14.12.2022.
  • Objavljen na Hrčku: 15.12.2022.

Sadržaj

Puni tekst

Impressum (str. 473-473)


Ostalo


Kazalo (str. 535-535)

Content (str. 535-535)

Inhalt (str. 535-535)

Contenido (str. 535-535)

Contenuto (str. 535-535)


Kazalo


Rheological Characteristics of Salad Mayonnaise with the Addition of Apple Puree (str. 536-546)

Tihomir Moslavac, Matea Slobođan, Ante Lončarić, Mario Kovač
Izvorni znanstveni članak


Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) in traditionally smoked meat products (str. 547-561)

Leona Puljić, Brankica Kartalović, Dragan Kovačević, Kristina Habschied, Krešimir Mastanjević
Pregledni rad


Histamin u ribljim proizvodima na hrvatskom tržištu (str. 562-568)

Valentina Obradović, Vanesa Hodžić, Dario Lasić, Maja Ergović Ravančić1, Svjetlana Škrabal, Helena Marčetić, Sanja Zec Zrinušić
Stručni rad


Posjeta: 8.931 *