Kazalo
Inhalt
Puni tekst: hrvatski pdf 72 Kb
str. 535-535
preuzimanja: 126
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Inhalt. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (6.), 535-535. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/287298
MLA 8th Edition
"Inhalt." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 6., 2022, str. 535-535. https://hrcak.srce.hr/287298. Citirano 27.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Inhalt." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 6. (2022): 535-535. https://hrcak.srce.hr/287298
Harvard
(2022). 'Inhalt', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(6.), str. 535-535. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/287298 (Datum pristupa: 27.12.2024.)
Vancouver
Inhalt. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 27.12.2024.];24.(6.):535-535. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/287298
IEEE
"Inhalt", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 6., str. 535-535, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/287298. [Citirano: 27.12.2024.]
Sažetak
ORIGINAL VORBERICHT
Tihomir Moslavac, Matea Slobođan, Ante Lončarić, Mario Kovač
Rheologische Eigenschaften von Salatmayonnaise mit dem Zusatz von Apfelpüree
ÜBERSICHTTARBEIT
Leona Puljić, Brankica Kartalović, Dragan Kovačević, Kristina Habschied, Krešimir Mastanjević
Polyzyklische aromatische Kohlenwasserstoffe (PAK) in traditionell geräucherten Fleischprodukten
FACHARBEIT
ValentinaObradović, VanesaHodžić, Dario Lasić, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal,Helena Marčetić, Sanja Zec Zrinušić
Histamin in Fischprodukten auf dem kroatischen Markt
FACHARBEIT
Ranka Šimić
Mikrobiologische Klassifizierung der Erzeugungs-und Umsetzgebiete von lebenden Muscheln
Ključne riječi
Inhalt
Hrčak ID:
287298
URI
https://hrcak.srce.hr/287298
Datum izdavanja:
14.12.2022.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
engleski
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.279
*