Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Kazalo


Puni tekst: hrvatski pdf 72 Kb

str. 535-535

preuzimanja: 64

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Matea Slobođan, Ante Lončarić, Mario Kovač
Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom kaše jabuk

PREGLEDNI RAD
Leona Puljić, Brankica Kartalović, Dragan Kovačević, Kristina Habschied, Krešimir Mastanjević
Policiklički aromatski ugljikovodici (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima

STRUČNI RAD
ValentinaObradović, VanesaHodžić, Dario Lasić, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal,Helena Marčetić, Sanja Zec Zrinušić
Histamin u ribljim proizvodima na hrvatskom tržištu

STRUČNI RAD
Ranka Šimić
Mikrobiološka klasifikacija proizvodnih područja i područja za ponovno polaganje živih školjkaša

Ključne riječi

Kazalo

Hrčak ID:

287298

URI

https://hrcak.srce.hr/287298

Datum izdavanja:

14.12.2022.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački španjolski talijanski

Posjeta: 615 *