APA 6th Edition Markeš, M. (1964). Osvrt na tehnološke postupke obrade i prerade mlijeka, asortiman i kvalitetu te opremljenost mljekara i prodajne mreže. Mljekarstvo, 14 (4), 83-88. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70403
MLA 8th Edition Markeš, Matej. "Osvrt na tehnološke postupke obrade i prerade mlijeka, asortiman i kvalitetu te opremljenost mljekara i prodajne mreže." Mljekarstvo, vol. 14, br. 4, 1964, str. 83-88. https://hrcak.srce.hr/70403. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Markeš, Matej. "Osvrt na tehnološke postupke obrade i prerade mlijeka, asortiman i kvalitetu te opremljenost mljekara i prodajne mreže." Mljekarstvo 14, br. 4 (1964): 83-88. https://hrcak.srce.hr/70403
Harvard Markeš, M. (1964). 'Osvrt na tehnološke postupke obrade i prerade mlijeka, asortiman i kvalitetu te opremljenost mljekara i prodajne mreže', Mljekarstvo, 14(4), str. 83-88. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70403 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Markeš M. Osvrt na tehnološke postupke obrade i prerade mlijeka, asortiman i kvalitetu te opremljenost mljekara i prodajne mreže. Mljekarstvo [Internet]. 1964 [pristupljeno 22.01.2021.];14(4):83-88. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70403
IEEE M. Markeš, "Osvrt na tehnološke postupke obrade i prerade mlijeka, asortiman i kvalitetu te opremljenost mljekara i prodajne mreže", Mljekarstvo, vol.14, br. 4, str. 83-88, 1964. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70403. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak Tehnološki procesi obrade i prerade mlijeka u Jugoslaviji su na vrlo različitom nivou mehanizacije i suvremenosti. Obrada i prerada mlijeka kod nas se vrši kako po starodrevnim, empirijskim, tako i po suvremenim tehnološkim procesima, uključivo i različite prelazne stadije između ovih dviju krajnosti.