hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak)

Albert Meyer ; Kemijska tvornica Jon. A. Benckiser, Ludwigshafen

Puni tekst: hrvatski, pdf (533 KB) str. 178-182 preuzimanja: 230* citiraj
APA 6th Edition
Meyer, A. (1965). Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak). Mljekarstvo, 15 (8), 178-182. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70713
MLA 8th Edition
Meyer, Albert. "Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak)." Mljekarstvo, vol. 15, br. 8, 1965, str. 178-182. https://hrcak.srce.hr/70713. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition
Meyer, Albert. "Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak)." Mljekarstvo 15, br. 8 (1965): 178-182. https://hrcak.srce.hr/70713
Harvard
Meyer, A. (1965). 'Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak)', Mljekarstvo, 15(8), str. 178-182. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70713 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver
Meyer A. Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak). Mljekarstvo [Internet]. 1965 [pristupljeno 22.01.2021.];15(8):178-182. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70713
IEEE
A. Meyer, "Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak)", Mljekarstvo, vol.15, br. 8, str. 178-182, 1965. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70713. [Citirano: 22.01.2021.]

Sažetak
Autor je dao osvrt na sirarsko tehničke prilike koje su vladale u raznim zemljama na izmaku prošlog vijeka i na težnje da se stvore konzerve sira, koje su konačno god. 1911.dovele do pronalaska topljenog sira. Zatim općenito prikazuje jaki razvitak tehnike za proteklih 50 godina u proizvodnji topljenog sira.

Ključne riječi
sir; topljeni sir

Hrčak ID: 70713

URI
https://hrcak.srce.hr/70713

Posjeta: 372 *