APA 6th Edition Meyer, A. (1965). Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak). Mljekarstvo, 15 (8), 178-182. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70713
MLA 8th Edition Meyer, Albert. "Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak)." Mljekarstvo, vol. 15, br. 8, 1965, str. 178-182. https://hrcak.srce.hr/70713. Citirano 02.03.2021.
Chicago 17th Edition Meyer, Albert. "Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak)." Mljekarstvo 15, br. 8 (1965): 178-182. https://hrcak.srce.hr/70713
Harvard Meyer, A. (1965). 'Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak)', Mljekarstvo, 15(8), str. 178-182. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70713 (Datum pristupa: 02.03.2021.)
Vancouver Meyer A. Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak). Mljekarstvo [Internet]. 1965 [pristupljeno 02.03.2021.];15(8):178-182. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70713
IEEE A. Meyer, "Stari i novi putovi proizvodnje topljenih sireva (nastavak)", Mljekarstvo, vol.15, br. 8, str. 178-182, 1965. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70713. [Citirano: 02.03.2021.]
Sažetak Autor je dao osvrt na sirarsko tehničke prilike koje su vladale u raznim zemljama na izmaku prošlog vijeka i na težnje da se stvore konzerve sira, koje su konačno god. 1911.dovele do pronalaska topljenog sira. Zatim općenito prikazuje jaki razvitak tehnike za proteklih 50 godina u proizvodnji topljenog sira.