APA 6th Edition Vujičić, I. (1969). Biokemijski polimorfizam proteina mlijeka. Mljekarstvo, 19 (5), 105-112. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/71675
MLA 8th Edition Vujičić, Ivica. "Biokemijski polimorfizam proteina mlijeka." Mljekarstvo, vol. 19, br. 5, 1969, str. 105-112. https://hrcak.srce.hr/71675. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition Vujičić, Ivica. "Biokemijski polimorfizam proteina mlijeka." Mljekarstvo 19, br. 5 (1969): 105-112. https://hrcak.srce.hr/71675
Harvard Vujičić, I. (1969). 'Biokemijski polimorfizam proteina mlijeka', Mljekarstvo, 19(5), str. 105-112. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/71675 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver Vujičić I. Biokemijski polimorfizam proteina mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1969 [pristupljeno 20.01.2021.];19(5):105-112. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/71675
IEEE I. Vujičić, "Biokemijski polimorfizam proteina mlijeka", Mljekarstvo, vol.19, br. 5, str. 105-112, 1969. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/71675. [Citirano: 20.01.2021.]
Sažetak Stalni nedostatak i kriza proteina u ljudskoj ishrani intenzivirali su istraživanja u svim oblastima proteina. Zahvaljujući napretku metoda i tehnike ispitivanja postignuta su brojna otkrića u oblasti proteina među kojima su naročito značajna ona koja se odnose na biokemijski polimorfizam. Sami proteini mlijeka zbog izvjesnih svojih osobina postali su materijal ispitivanja brojnih istraživača i izvan užeg mljekarskog interesa. U ovom članku željeli smo da iznesemo najnovija saznanja o biokemijskom polimorfizmu proteina mlijeka.