APA 6th Edition Miletić, S. (1969). Problemi uvođenja i unapređenja proizvodnje tvrdog ovčjeg sira u Ravnim Kotarima. Mljekarstvo, 19 (10), 224-231. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/72633
MLA 8th Edition Miletić, Silvija. "Problemi uvođenja i unapređenja proizvodnje tvrdog ovčjeg sira u Ravnim Kotarima." Mljekarstvo, vol. 19, br. 10, 1969, str. 224-231. https://hrcak.srce.hr/72633. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition Miletić, Silvija. "Problemi uvođenja i unapređenja proizvodnje tvrdog ovčjeg sira u Ravnim Kotarima." Mljekarstvo 19, br. 10 (1969): 224-231. https://hrcak.srce.hr/72633
Harvard Miletić, S. (1969). 'Problemi uvođenja i unapređenja proizvodnje tvrdog ovčjeg sira u Ravnim Kotarima', Mljekarstvo, 19(10), str. 224-231. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/72633 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver Miletić S. Problemi uvođenja i unapređenja proizvodnje tvrdog ovčjeg sira u Ravnim Kotarima. Mljekarstvo [Internet]. 1969 [pristupljeno 20.01.2021.];19(10):224-231. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72633
IEEE S. Miletić, "Problemi uvođenja i unapređenja proizvodnje tvrdog ovčjeg sira u Ravnim Kotarima", Mljekarstvo, vol.19, br. 10, str. 224-231, 1969. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72633. [Citirano: 20.01.2021.]
Sažetak Kvaliteta mlijeka, racionalna organizacija sakupljanja mlijeka i obrazovanje dobrih sirarskih stručnjaka predstavljaju osnovne probleme sirarstva.