APA 6th Edition Šipka, M. (1970). Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva. Mljekarstvo, 20 (11), 244-251. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/72855
MLA 8th Edition Šipka, Mirko. "Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva." Mljekarstvo, vol. 20, no. 11, 1970, pp. 244-251. https://hrcak.srce.hr/72855. Accessed 2 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition Šipka, Mirko. "Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva." Mljekarstvo 20, no. 11 (1970): 244-251. https://hrcak.srce.hr/72855
Harvard Šipka, M. (1970). 'Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva', Mljekarstvo, 20(11), pp. 244-251. Available at: https://hrcak.srce.hr/72855 (Accessed 02 March 2021)
Vancouver Šipka M. Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1970 [cited 2021 March 02];20(11):244-251. Available from: https://hrcak.srce.hr/72855
IEEE M. Šipka, "Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva", Mljekarstvo, vol.20, no. 11, pp. 244-251, 1970. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/72855. [Accessed: 02 March 2021]
Abstracts Jedan od značajnih izvora bjelančevina animalnog porijekla u ishrani je danas svakako topljeni sir. Do prije šezdeset godina ovaj mliječni proizvod nepoznat, danas je raširen u cijelom svijetu, pa i u našoj zemlji. Potrošnja topljenog sira stalno raste, a njegova proizvodnja se i dalje usavršava.