hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad

Matej Markeš ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (302 KB) str. 8-10 preuzimanja: 283* citiraj
APA 6th Edition
Markeš, M. (1954). Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad. Mljekarstvo, 4 (1), 8-10. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/76310
MLA 8th Edition
Markeš, Matej. "Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad." Mljekarstvo, vol. 4, br. 1, 1954, str. 8-10. https://hrcak.srce.hr/76310. Citirano 28.01.2021.
Chicago 17th Edition
Markeš, Matej. "Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad." Mljekarstvo 4, br. 1 (1954): 8-10. https://hrcak.srce.hr/76310
Harvard
Markeš, M. (1954). 'Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad', Mljekarstvo, 4(1), str. 8-10. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/76310 (Datum pristupa: 28.01.2021.)
Vancouver
Markeš M. Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [pristupljeno 28.01.2021.];4(1):8-10. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/76310
IEEE
M. Markeš, "Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad", Mljekarstvo, vol.4, br. 1, str. 8-10, 1954. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/76310. [Citirano: 28.01.2021.]

Sažetak
Kad čistimo bućkalicu, nije dovoljno ukloniti samo vidljivu nečistoću, nego je prijeko potrebno uništiti i nevidljivu nečistoću, mikrobe. Stoga uvijek osim uklanjanja vidljive nečistoće treba bućkalice i dezinficirati.

Ključne riječi
mlijeko; pranje; bućkalica

Hrčak ID: 76310

URI
https://hrcak.srce.hr/76310

Posjeta: 486 *