APA 6th Edition Markeš, M. (1954). Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad. Mljekarstvo, 4 (1), 8-10. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/76310
MLA 8th Edition Markeš, Matej. "Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad." Mljekarstvo, vol. 4, br. 1, 1954, str. 8-10. https://hrcak.srce.hr/76310. Citirano 28.01.2021.
Chicago 17th Edition Markeš, Matej. "Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad." Mljekarstvo 4, br. 1 (1954): 8-10. https://hrcak.srce.hr/76310
Harvard Markeš, M. (1954). 'Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad', Mljekarstvo, 4(1), str. 8-10. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/76310 (Datum pristupa: 28.01.2021.)
Vancouver Markeš M. Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [pristupljeno 28.01.2021.];4(1):8-10. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/76310
IEEE M. Markeš, "Kako peremo i pripremamo bućkalice za rad", Mljekarstvo, vol.4, br. 1, str. 8-10, 1954. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/76310. [Citirano: 28.01.2021.]
Sažetak Kad čistimo bućkalicu, nije dovoljno ukloniti samo vidljivu nečistoću, nego je prijeko potrebno uništiti i nevidljivu nečistoću, mikrobe. Stoga uvijek osim uklanjanja vidljive nečistoće treba bućkalice i dezinficirati.