Skoči na glavni sadržaj

Pregledni rad

INTACT PROTEIN ABSORPTION BY THE FISH GUT I. MECHANISM OF UPTAKE AND POTENTIAL PHYSIOLOGICAL SIGNIFICANCE

Ewen McLean ; Dept. Fisheries and Oceans, West Vancouver laboratory, 4160 Marine Drive, West Vancouver, Canada
Roger Ash ; Scool of biomedical Sciences, University of Bradford, Richmond Road, Bradford BD 7 1DP, West Yorksire, UK
Emin Teskeredžić ; Institut „Ruđer Bošković“, Centar za istraživanje mora-Zagreb, Laboratorij za istraživanje i razvoj akvakulture, Bijenička 54, Zagreb, Hrvatska
Zlatica Teskeredžić ; Institut „Ruđer Bošković“, Centar za istraživanje mora-Zagreb, Laboratorij za istraživanje i razvoj akvakulture, Bijenička 54, Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 3.193 Kb

str. 108-113

preuzimanja: 544

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

intact protein; fish; mechanism

Hrčak ID:

77127

URI

https://hrcak.srce.hr/77127

Datum izdavanja:

19.12.1990.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 1.079 *