APA 6th Edition Gregurek, Lj. (1998). Inhibicija mljekarskih kultura za proizvodnju sira. Mljekarstvo, 48 (4), 264-266. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/94845
MLA 8th Edition Gregurek, Ljerka. "Inhibicija mljekarskih kultura za proizvodnju sira." Mljekarstvo, vol. 48, br. 4, 1998, str. 264-266. https://hrcak.srce.hr/94845. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Gregurek, Ljerka. "Inhibicija mljekarskih kultura za proizvodnju sira." Mljekarstvo 48, br. 4 (1998): 264-266. https://hrcak.srce.hr/94845
Harvard Gregurek, Lj. (1998). 'Inhibicija mljekarskih kultura za proizvodnju sira', Mljekarstvo, 48(4), str. 264-266. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/94845 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Gregurek Lj. Inhibicija mljekarskih kultura za proizvodnju sira. Mljekarstvo [Internet]. 1998 [pristupljeno 22.01.2021.];48(4):264-266. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/94845
IEEE Lj. Gregurek, "Inhibicija mljekarskih kultura za proizvodnju sira", Mljekarstvo, vol.48, br. 4, str. 264-266, 1998. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/94845. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak Zadnjih nekoliko godina poduzimaju se mnoge uspješne mjere zaštite od infekcije bakteriofagom. Tako su npr. konstrukcije tehnoloških hnija u proizvodnji sira poboljšane, mljekarske se kulture aseptički razmnožavaju, bolja je selekcija kultura tj. bakterijskih sojeva.