hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji

Dubravka Dragojlov ; Dukat - Mljekara Zagreb d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (2 MB) str. 111-123 preuzimanja: 164* citiraj
APA 6th Edition
Dragojlov, D. (1992). Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji. Mljekarstvo, 42 (2), 111-123. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95455
MLA 8th Edition
Dragojlov, Dubravka. "Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji." Mljekarstvo, vol. 42, br. 2, 1992, str. 111-123. https://hrcak.srce.hr/95455. Citirano 17.10.2019.
Chicago 17th Edition
Dragojlov, Dubravka. "Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji." Mljekarstvo 42, br. 2 (1992): 111-123. https://hrcak.srce.hr/95455
Harvard
Dragojlov, D. (1992). 'Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji', Mljekarstvo, 42(2), str. 111-123. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95455 (Datum pristupa: 17.10.2019.)
Vancouver
Dragojlov D. Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji. Mljekarstvo [Internet]. 1992 [pristupljeno 17.10.2019.];42(2):111-123. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95455
IEEE
D. Dragojlov, "Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji", Mljekarstvo, vol.42, br. 2, str. 111-123, 1992. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95455. [Citirano: 17.10.2019.]

Sažetak
U industrijskoj proizvodnji i preradi mlijeka dezinfekcija je izuzetno značajna, a mjere sanitacije praktički omogućuju tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda, budući da se samo u osiguranim zadovoljavajućim mikrobiološkim, uvjetima mogu proizvoditi kvalitetni proizvodi.

Ključne riječi
dezinficijens u mljekarskoj industriji; djelovanje preparata različitih koncentracija i svojstava; djelotvornost; trajanje dezinfekcije

Hrčak ID: 95455

URI
https://hrcak.srce.hr/95455

[engleski]

Posjeta: 355 *