hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Ispitivanje mogućnosti proizvodnje kiselo-mliječnih proizvoda pjenaste strukture s dodatkom voća

Jovan Đorđević ; Tehnološki fakultet, Novi Sad
Marijana Carić
Vera Anojčić-Birovljev

Puni tekst: hrvatski, pdf (1023 KB) str. 26-31 preuzimanja: 308* citiraj
APA 6th Edition
Đorđević, J., Carić, M. i Anojčić-Birovljev, V. (1973). Ispitivanje mogućnosti proizvodnje kiselo-mliječnih proizvoda pjenaste strukture s dodatkom voća. Mljekarstvo, 23 (2), 26-31. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95576
MLA 8th Edition
Đorđević, Jovan, et al. "Ispitivanje mogućnosti proizvodnje kiselo-mliječnih proizvoda pjenaste strukture s dodatkom voća." Mljekarstvo, vol. 23, br. 2, 1973, str. 26-31. https://hrcak.srce.hr/95576. Citirano 15.01.2021.
Chicago 17th Edition
Đorđević, Jovan, Marijana Carić i Vera Anojčić-Birovljev. "Ispitivanje mogućnosti proizvodnje kiselo-mliječnih proizvoda pjenaste strukture s dodatkom voća." Mljekarstvo 23, br. 2 (1973): 26-31. https://hrcak.srce.hr/95576
Harvard
Đorđević, J., Carić, M., i Anojčić-Birovljev, V. (1973). 'Ispitivanje mogućnosti proizvodnje kiselo-mliječnih proizvoda pjenaste strukture s dodatkom voća', Mljekarstvo, 23(2), str. 26-31. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95576 (Datum pristupa: 15.01.2021.)
Vancouver
Đorđević J, Carić M, Anojčić-Birovljev V. Ispitivanje mogućnosti proizvodnje kiselo-mliječnih proizvoda pjenaste strukture s dodatkom voća. Mljekarstvo [Internet]. 1973 [pristupljeno 15.01.2021.];23(2):26-31. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95576
IEEE
J. Đorđević, M. Carić i V. Anojčić-Birovljev, "Ispitivanje mogućnosti proizvodnje kiselo-mliječnih proizvoda pjenaste strukture s dodatkom voća", Mljekarstvo, vol.23, br. 2, str. 26-31, 1973. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95576. [Citirano: 15.01.2021.]

Sažetak
Za posljednjih 20 godina proizvodnja i potrošnja kiselo-mliječnih proizvoda je jako porasla, i to u prvom redu u industrijski razvijenim zemljama. Povećanje proizvodnje je pre svega posljedica saznanja da kiselo-mliječni proizvodi predstavljaju jedan od oblika kojim se može povećati potrošnja mlijeka i rentabilnost mljekara.

Ključne riječi
kiselo-mliječni proizvod; pjenasta struktura; dodatak voća

Hrčak ID: 95576

URI
https://hrcak.srce.hr/95576

Posjeta: 439 *