hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Ispitivanje proteolize u hlađenom sirovom mlijeku

Ivica Vujičić ; Poljoprivredni fakultet, Novi Sad

Puni tekst: hrvatski, pdf (606 KB) str. 74-77 preuzimanja: 301* citiraj
APA 6th Edition
Vujičić, I. (1973). Ispitivanje proteolize u hlađenom sirovom mlijeku. Mljekarstvo, 23 (4), 74-77. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95588
MLA 8th Edition
Vujičić, Ivica. "Ispitivanje proteolize u hlađenom sirovom mlijeku." Mljekarstvo, vol. 23, br. 4, 1973, str. 74-77. https://hrcak.srce.hr/95588. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition
Vujičić, Ivica. "Ispitivanje proteolize u hlađenom sirovom mlijeku." Mljekarstvo 23, br. 4 (1973): 74-77. https://hrcak.srce.hr/95588
Harvard
Vujičić, I. (1973). 'Ispitivanje proteolize u hlađenom sirovom mlijeku', Mljekarstvo, 23(4), str. 74-77. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95588 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver
Vujičić I. Ispitivanje proteolize u hlađenom sirovom mlijeku. Mljekarstvo [Internet]. 1973 [pristupljeno 22.01.2021.];23(4):74-77. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95588
IEEE
I. Vujičić, "Ispitivanje proteolize u hlađenom sirovom mlijeku", Mljekarstvo, vol.23, br. 4, str. 74-77, 1973. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95588. [Citirano: 22.01.2021.]

Sažetak
Na osnovu brojnih literaturnih izvora u našoj prethodnoj studiji, istaknuto je da su u suvremenoj tehnologiji proizvodnje mlijeka obavezna primjena hlađenja i produžavanje čuvanja sirovog mlijeka do prerade doveli do korjenitih promjena u mikrobiološkoj i tehnološkoj kvaliteti mlijeka.

Ključne riječi
sirovo mlijeko; proteoliza; ispitivanje

Hrčak ID: 95588

URI
https://hrcak.srce.hr/95588

Posjeta: 446 *