APA 6th Edition Šuštarić, L. (1991). Mogućnost upotrebe ionizatora u sirarstvu. Mljekarstvo, 41 (7), 183-184. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95856
MLA 8th Edition Šuštarić, Leo. "Mogućnost upotrebe ionizatora u sirarstvu." Mljekarstvo, vol. 41, br. 7, 1991, str. 183-184. https://hrcak.srce.hr/95856. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Šuštarić, Leo. "Mogućnost upotrebe ionizatora u sirarstvu." Mljekarstvo 41, br. 7 (1991): 183-184. https://hrcak.srce.hr/95856
Harvard Šuštarić, L. (1991). 'Mogućnost upotrebe ionizatora u sirarstvu', Mljekarstvo, 41(7), str. 183-184. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95856 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Šuštarić L. Mogućnost upotrebe ionizatora u sirarstvu. Mljekarstvo [Internet]. 1991 [pristupljeno 22.01.2021.];41(7):183-184. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95856
IEEE L. Šuštarić, "Mogućnost upotrebe ionizatora u sirarstvu", Mljekarstvo, vol.41, br. 7, str. 183-184, 1991. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95856. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak A study relative to the prevention of cheese moulding during ripening using ionisation gave some good results. In author's opinion this study should continue.