APA 6th Edition Sabadoš, D. i Rajšić, B. (1975). Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira. Mljekarstvo, 25 (11), 244-250. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/96880
MLA 8th Edition Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira." Mljekarstvo, vol. 25, br. 11, 1975, str. 244-250. https://hrcak.srce.hr/96880. Citirano 21.01.2021.
Chicago 17th Edition Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira." Mljekarstvo 25, br. 11 (1975): 244-250. https://hrcak.srce.hr/96880
Harvard Sabadoš, D., i Rajšić, B. (1975). 'Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira', Mljekarstvo, 25(11), str. 244-250. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/96880 (Datum pristupa: 21.01.2021.)
Vancouver Sabadoš D, Rajšić B. Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira. Mljekarstvo [Internet]. 1975 [pristupljeno 21.01.2021.];25(11):244-250. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/96880
IEEE D. Sabadoš i B. Rajšić, "Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira", Mljekarstvo, vol.25, br. 11, str. 244-250, 1975. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/96880. [Citirano: 21.01.2021.]
Sažetak Organoleptičko ocjenjivanje kvalitete paškog sira dosad nije izraženo ni po jednoj stručnoj komisiji. Objavljenih fotografija, koje bi sa stručnog sirarskog gledišta ilustrirale potrebne karakterisitike, također nema.