hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira

Dimitrije Sabadoš ; Zavod za mljekarstvo, Agronomski fakultet, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb
Branka Rajšić

Puni tekst: hrvatski, pdf (759 KB) str. 244-250 preuzimanja: 298* citiraj
APA 6th Edition
Sabadoš, D. i Rajšić, B. (1975). Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira. Mljekarstvo, 25 (11), 244-250. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/96880
MLA 8th Edition
Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira." Mljekarstvo, vol. 25, br. 11, 1975, str. 244-250. https://hrcak.srce.hr/96880. Citirano 21.01.2021.
Chicago 17th Edition
Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira." Mljekarstvo 25, br. 11 (1975): 244-250. https://hrcak.srce.hr/96880
Harvard
Sabadoš, D., i Rajšić, B. (1975). 'Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira', Mljekarstvo, 25(11), str. 244-250. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/96880 (Datum pristupa: 21.01.2021.)
Vancouver
Sabadoš D, Rajšić B. Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira. Mljekarstvo [Internet]. 1975 [pristupljeno 21.01.2021.];25(11):244-250. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/96880
IEEE
D. Sabadoš i B. Rajšić, "Komparacija organoleptičke kvalitete paškog sira", Mljekarstvo, vol.25, br. 11, str. 244-250, 1975. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/96880. [Citirano: 21.01.2021.]

Sažetak
Organoleptičko ocjenjivanje kvalitete paškog sira dosad nije izraženo ni po jednoj stručnoj komisiji. Objavljenih fotografija, koje bi sa stručnog sirarskog gledišta ilustrirale potrebne karakterisitike, također nema.

Ključne riječi
paški sir; organoleptička kvaliteta

Hrčak ID: 96880

URI
https://hrcak.srce.hr/96880

Posjeta: 473 *