hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Proving of the bacterial metabolites in hygienic control of the cooled milk - II Tyrosine

Zora Mijačević ; Fakultet veterinarske medicine Beograd, Bulevar oslobođenja 18, 11000 Beograd, Srbija
Tatjana Vuleta

Puni tekst: hrvatski, pdf (803 KB) str. 259-265 preuzimanja: 338* citiraj
APA 6th Edition
Mijačević, Z. i Vuleta, T. (1980). Dokazivanje bakterijskih metabolita u higijenskoj kontroli hlađenog mlijeka - II Tirozin. Mljekarstvo, 30 (9), 259-265. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/97107
MLA 8th Edition
Mijačević, Zora i Tatjana Vuleta. "Dokazivanje bakterijskih metabolita u higijenskoj kontroli hlađenog mlijeka - II Tirozin." Mljekarstvo, vol. 30, br. 9, 1980, str. 259-265. https://hrcak.srce.hr/97107. Citirano 18.01.2021.
Chicago 17th Edition
Mijačević, Zora i Tatjana Vuleta. "Dokazivanje bakterijskih metabolita u higijenskoj kontroli hlađenog mlijeka - II Tirozin." Mljekarstvo 30, br. 9 (1980): 259-265. https://hrcak.srce.hr/97107
Harvard
Mijačević, Z., i Vuleta, T. (1980). 'Dokazivanje bakterijskih metabolita u higijenskoj kontroli hlađenog mlijeka - II Tirozin', Mljekarstvo, 30(9), str. 259-265. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/97107 (Datum pristupa: 18.01.2021.)
Vancouver
Mijačević Z, Vuleta T. Dokazivanje bakterijskih metabolita u higijenskoj kontroli hlađenog mlijeka - II Tirozin. Mljekarstvo [Internet]. 1980 [pristupljeno 18.01.2021.];30(9):259-265. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/97107
IEEE
Z. Mijačević i T. Vuleta, "Dokazivanje bakterijskih metabolita u higijenskoj kontroli hlađenog mlijeka - II Tirozin", Mljekarstvo, vol.30, br. 9, str. 259-265, 1980. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/97107. [Citirano: 18.01.2021.]

Sažetak
Number of microorganisms in the cooled milk is in correlation with tyrosine value. Determination of this value enables the milk quality evaluation.

Ključne riječi
cooled milk; hygienic control; bacterial metabolites; tyrosine

Hrčak ID: 97107

URI
https://hrcak.srce.hr/97107

[hrvatski]

Posjeta: 483 *