APA 6th Edition Kršev, Lj. (1974). Lička basa. Mljekarstvo, 24 (8), 193-197. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/97212
MLA 8th Edition Kršev, Ljerka. "Lička basa." Mljekarstvo, vol. 24, no. 8, 1974, pp. 193-197. https://hrcak.srce.hr/97212. Accessed 7 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition Kršev, Ljerka. "Lička basa." Mljekarstvo 24, no. 8 (1974): 193-197. https://hrcak.srce.hr/97212
Harvard Kršev, Lj. (1974). 'Lička basa', Mljekarstvo, 24(8), pp. 193-197. Available at: https://hrcak.srce.hr/97212 (Accessed 07 March 2021)
Vancouver Kršev Lj. Lička basa. Mljekarstvo [Internet]. 1974 [cited 2021 March 07];24(8):193-197. Available from: https://hrcak.srce.hr/97212
IEEE Lj. Kršev, "Lička basa", Mljekarstvo, vol.24, no. 8, pp. 193-197, 1974. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/97212. [Accessed: 07 March 2021]
Abstracts Po svojoj konzistenciji, izgledu i okusu lička basa svrstava se u grupu svježih mekih sireva. U raznim područjima Like basa se priprema prema različitim receptima od miješanog mlijeka - ovčjeg i kravljeg - ili od kravljeg punog ili djelomično obranog mlijeka. Odabrali smo okolinu Vrhovina i Otočca za praćenje autohtone tehnologije i neke karakteristike base. Na tom području basa se priprema iz djelomično obranog mlijeka.