APA 6th Edition Vujičić, I.F., Vulić, M. & Škrinjar, M. (1988). Tvrdi tip mokrinskog sira. Mljekarstvo, 38 (6), 151-155. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/101299
MLA 8th Edition Vujičić, Ivica F., et al. "Tvrdi tip mokrinskog sira." Mljekarstvo, vol. 38, no. 6, 1988, pp. 151-155. https://hrcak.srce.hr/101299. Accessed 16 Jan. 2021.
Chicago 17th Edition Vujičić, Ivica F., Mirjana Vulić and Marija Škrinjar. "Tvrdi tip mokrinskog sira." Mljekarstvo 38, no. 6 (1988): 151-155. https://hrcak.srce.hr/101299
Harvard Vujičić, I.F., Vulić, M., and Škrinjar, M. (1988). 'Tvrdi tip mokrinskog sira', Mljekarstvo, 38(6), pp. 151-155. Available at: https://hrcak.srce.hr/101299 (Accessed 16 January 2021)
Vancouver Vujičić IF, Vulić M, Škrinjar M. Tvrdi tip mokrinskog sira. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [cited 2021 January 16];38(6):151-155. Available from: https://hrcak.srce.hr/101299
IEEE I.F. Vujičić, M. Vulić and M. Škrinjar, "Tvrdi tip mokrinskog sira", Mljekarstvo, vol.38, no. 6, pp. 151-155, 1988. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/101299. [Accessed: 16 January 2021]
Abstracts Prikazani su rezultati istraživanja tvrdog tipa izvornog mokrinskog sira iz ovčjeg mlijeka koji je namijenjen za dugo čuvanje. Analizirani su kemijski sastav, zastupljenost bakterija i plijesni te neki mikotoksini. Opisana su neka organoleptička svojstva ovog sira.