hrcak mascot   Srce   HID

Preliminary communication

Tvrdi tip mokrinskog sira

Ivica F. Vujičić ; Poljoprivredni fakultet, Trg Dositeja Obradovića 8, 21000 Novi Sad
Mirjana Vulić
Marija Škrinjar

Fulltext: croatian, pdf (797 KB) pages 151-155 downloads: 218* cite
APA 6th Edition
Vujičić, I.F., Vulić, M. & Škrinjar, M. (1988). Tvrdi tip mokrinskog sira. Mljekarstvo, 38 (6), 151-155. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/101299
MLA 8th Edition
Vujičić, Ivica F., et al. "Tvrdi tip mokrinskog sira." Mljekarstvo, vol. 38, no. 6, 1988, pp. 151-155. https://hrcak.srce.hr/101299. Accessed 20 Nov. 2019.
Chicago 17th Edition
Vujičić, Ivica F., Mirjana Vulić and Marija Škrinjar. "Tvrdi tip mokrinskog sira." Mljekarstvo 38, no. 6 (1988): 151-155. https://hrcak.srce.hr/101299
Harvard
Vujičić, I.F., Vulić, M., and Škrinjar, M. (1988). 'Tvrdi tip mokrinskog sira', Mljekarstvo, 38(6), pp. 151-155. Available at: https://hrcak.srce.hr/101299 (Accessed 20 November 2019)
Vancouver
Vujičić IF, Vulić M, Škrinjar M. Tvrdi tip mokrinskog sira. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [cited 2019 November 20];38(6):151-155. Available from: https://hrcak.srce.hr/101299
IEEE
I.F. Vujičić, M. Vulić and M. Škrinjar, "Tvrdi tip mokrinskog sira", Mljekarstvo, vol.38, no. 6, pp. 151-155, 1988. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/101299. [Accessed: 20 November 2019]

Abstracts
Prikazani su rezultati istraživanja tvrdog tipa izvornog mokrinskog sira iz ovčjeg mlijeka koji je namijenjen za dugo čuvanje. Analizirani su kemijski sastav, zastupljenost bakterija i plijesni te neki mikotoksini. Opisana su neka organoleptička svojstva ovog sira.

Keywords
mokrinski sir; tvrdi sir

Hrčak ID: 101299

URI
https://hrcak.srce.hr/101299

[english]

Visits: 339 *