hrcak mascot   Srce   HID

Vijest

Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja

Puni tekst: hrvatski, pdf (538 KB) str. 209-212 preuzimanja: 310* citiraj
APA 6th Edition
(1988). Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja. Mljekarstvo, 38 (8), 209-212. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101374
MLA 8th Edition
"Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja." Mljekarstvo, vol. 38, br. 8, 1988, str. 209-212. https://hrcak.srce.hr/101374. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition
"Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja." Mljekarstvo 38, br. 8 (1988): 209-212. https://hrcak.srce.hr/101374
Harvard
(1988). 'Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja', Mljekarstvo, 38(8), str. 209-212. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101374 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver
Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 20.01.2021.];38(8):209-212. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101374
IEEE
"Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja", Mljekarstvo, vol.38, br. 8, str. 209-212, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101374. [Citirano: 20.01.2021.]

Ključne riječi
senzorska kakvoća namirnica; opća metoda bodovanja

Hrčak ID: 101374

URI
https://hrcak.srce.hr/101374

Posjeta: 440 *