Journals by scientific areas
Journal editors
Authors
Policies & exchange
|
News
Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja
Fulltext: croatian, pdf (538 KB)
|
pages 209-212 |
downloads: 335* |
cite |
APA 6th Edition (1988). Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja. Mljekarstvo, 38 (8), 209-212. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/101374
MLA 8th Edition "Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja." Mljekarstvo, vol. 38, no. 8, 1988, pp. 209-212. https://hrcak.srce.hr/101374. Accessed 3 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition "Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja." Mljekarstvo 38, no. 8 (1988): 209-212. https://hrcak.srce.hr/101374
Harvard (1988). 'Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja', Mljekarstvo, 38(8), pp. 209-212. Available at: https://hrcak.srce.hr/101374 (Accessed 03 March 2021)
Vancouver Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [cited 2021 March 03];38(8):209-212. Available from: https://hrcak.srce.hr/101374
IEEE "Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja", Mljekarstvo, vol.38, no. 8, pp. 209-212, 1988. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/101374. [Accessed: 03 March 2021]
|
Keywords senzorska kakvoća namirnica; opća metoda bodovanja
Hrčak ID: 101374
URI https://hrcak.srce.hr/101374
|
Contact
My profile
Register
Authorization type change
|