Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Vijest
Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja
Puni tekst: hrvatski, pdf (538 KB)
|
str. 209-212 |
preuzimanja: 320* |
citiraj |
APA 6th Edition (1988). Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja. Mljekarstvo, 38 (8), 209-212. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101374
MLA 8th Edition "Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja." Mljekarstvo, vol. 38, br. 8, 1988, str. 209-212. https://hrcak.srce.hr/101374. Citirano 24.02.2021.
Chicago 17th Edition "Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja." Mljekarstvo 38, br. 8 (1988): 209-212. https://hrcak.srce.hr/101374
Harvard (1988). 'Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja', Mljekarstvo, 38(8), str. 209-212. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101374 (Datum pristupa: 24.02.2021.)
Vancouver Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 24.02.2021.];38(8):209-212. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101374
IEEE "Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja", Mljekarstvo, vol.38, br. 8, str. 209-212, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101374. [Citirano: 24.02.2021.]
|
Ključne riječi senzorska kakvoća namirnica; opća metoda bodovanja
Hrčak ID: 101374
URI https://hrcak.srce.hr/101374
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|