APA 6th Edition Mišić, D., Jakšić, M., Jokić, A. i Kerečki, Z. (1986). Proučavanje metode elektrodijalize u cilju demineralizacije sirutke. Mljekarstvo, 36 (8), 239-247. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/108912
MLA 8th Edition Mišić, Dragoslava, et al. "Proučavanje metode elektrodijalize u cilju demineralizacije sirutke." Mljekarstvo, vol. 36, br. 8, 1986, str. 239-247. https://hrcak.srce.hr/108912. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition Mišić, Dragoslava, Milan Jakšić, Aleksandar Jokić i Zorica Kerečki. "Proučavanje metode elektrodijalize u cilju demineralizacije sirutke." Mljekarstvo 36, br. 8 (1986): 239-247. https://hrcak.srce.hr/108912
Harvard Mišić, D., et al. (1986). 'Proučavanje metode elektrodijalize u cilju demineralizacije sirutke', Mljekarstvo, 36(8), str. 239-247. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/108912 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver Mišić D, Jakšić M, Jokić A, Kerečki Z. Proučavanje metode elektrodijalize u cilju demineralizacije sirutke. Mljekarstvo [Internet]. 1986 [pristupljeno 20.01.2021.];36(8):239-247. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/108912
IEEE D. Mišić, M. Jakšić, A. Jokić i Z. Kerečki, "Proučavanje metode elektrodijalize u cilju demineralizacije sirutke", Mljekarstvo, vol.36, br. 8, str. 239-247, 1986. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/108912. [Citirano: 20.01.2021.]
Sažetak Elektrodialysis represents a modern contemporary membrane process which beside many other recent applications finds increasing uses in whey desalinization. Demineralized whey powder appears in wide increasing application in many products of food technology and most particularly for children food.