hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda

Simo Parijez ; Ujedinjena poljoprivreda, promet i industrija, Sarajevo

Puni tekst: hrvatski, pdf (980 KB) str. 156-164 preuzimanja: 654* citiraj
APA 6th Edition
Parijez, S. (1976). Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda. Mljekarstvo, 26 (7), 156-164. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109457
MLA 8th Edition
Parijez, Simo. "Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda." Mljekarstvo, vol. 26, br. 7, 1976, str. 156-164. https://hrcak.srce.hr/109457. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition
Parijez, Simo. "Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda." Mljekarstvo 26, br. 7 (1976): 156-164. https://hrcak.srce.hr/109457
Harvard
Parijez, S. (1976). 'Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda', Mljekarstvo, 26(7), str. 156-164. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109457 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver
Parijez S. Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda. Mljekarstvo [Internet]. 1976 [pristupljeno 24.01.2021.];26(7):156-164. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109457
IEEE
S. Parijez, "Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda", Mljekarstvo, vol.26, br. 7, str. 156-164, 1976. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109457. [Citirano: 24.01.2021.]

Sažetak
Industrijska proizvodnja sladoleda uvedena je u našoj zemlji 1956. godine, što znači da se ove godine navršava 20 godina rada i usavršavanja ove mljekarske grane djelatnosti, koja je za relativno kratko vrijeme dostigla zapažen nivo proizvodnje i potrošnje.

Ključne riječi
sladoled; standardizacija; proizvodnja

Hrčak ID: 109457

URI
https://hrcak.srce.hr/109457

Posjeta: 794 *