APA 6th Edition Parijez, S. (1976). Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda. Mljekarstvo, 26 (7), 156-164. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109457
MLA 8th Edition Parijez, Simo. "Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda." Mljekarstvo, vol. 26, br. 7, 1976, str. 156-164. https://hrcak.srce.hr/109457. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition Parijez, Simo. "Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda." Mljekarstvo 26, br. 7 (1976): 156-164. https://hrcak.srce.hr/109457
Harvard Parijez, S. (1976). 'Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda', Mljekarstvo, 26(7), str. 156-164. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109457 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver Parijez S. Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda. Mljekarstvo [Internet]. 1976 [pristupljeno 24.01.2021.];26(7):156-164. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109457
IEEE S. Parijez, "Prilog standardizaciji tehnoloških faza proizvodnje sladoleda", Mljekarstvo, vol.26, br. 7, str. 156-164, 1976. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109457. [Citirano: 24.01.2021.]
Sažetak Industrijska proizvodnja sladoleda uvedena je u našoj zemlji 1956. godine, što znači da se ove godine navršava 20 godina rada i usavršavanja ove mljekarske grane djelatnosti, koja je za relativno kratko vrijeme dostigla zapažen nivo proizvodnje i potrošnje.