Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Organoleptička kvaliteta jugoslavenskih maslaca

Dimitrije Sabadoš ; Zavod za mljekarstvo, Agronomski fakultet, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb
Branka Rajšić


Puni tekst: hrvatski pdf 623 Kb

str. 172-175

preuzimanja: 363

citiraj


Sažetak

Ocjenjivanje kvalitete mlijeka i mliječnih proizvoda poznata je mjera za prosuđivanje uspjeha tehnologije s gledišta krajnje svrsishodnosti proizvodnje namirnica. Konzument zahtijeva s punim pravom najkvalitetniju hranu, a ne da ona bude samo bez manjih ili većih prigovora, u prvom redu na okus i miris hrane.

Ključne riječi

maslac; organoleptička kvaliteta

Hrčak ID:

109461

URI

https://hrcak.srce.hr/109461

Datum izdavanja:

1.8.1976.

Posjeta: 723 *