hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol. 27 No. 10, 1977.

Stručni rad

Vrhnje domaće - organoleptička kvaliteta

Dimitrije Sabadoš ; Zavod za mljekarstvo, Agronomski fakultet, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb
Branka Rajšić

Puni tekst: hrvatski, pdf (2 MB) str. 218-233 preuzimanja: 352* citiraj
APA 6th Edition
Sabadoš, D. i Rajšić, B. (1977). Vrhnje domaće - organoleptička kvaliteta. Mljekarstvo, 27 (10), 218-233. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109735
MLA 8th Edition
Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Vrhnje domaće - organoleptička kvaliteta." Mljekarstvo, vol. 27, br. 10, 1977, str. 218-233. https://hrcak.srce.hr/109735. Citirano 24.02.2019.
Chicago 17th Edition
Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Vrhnje domaće - organoleptička kvaliteta." Mljekarstvo 27, br. 10 (1977): 218-233. https://hrcak.srce.hr/109735
Harvard
Sabadoš, D., i Rajšić, B. (1977). 'Vrhnje domaće - organoleptička kvaliteta', Mljekarstvo, 27(10), str. 218-233. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109735 (Datum pristupa: 24.02.2019.)
Vancouver
Sabadoš D, Rajšić B. Vrhnje domaće - organoleptička kvaliteta. Mljekarstvo [Internet]. 1977 [pristupljeno 24.02.2019.];27(10):218-233. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109735
IEEE
D. Sabadoš i B. Rajšić, "Vrhnje domaće - organoleptička kvaliteta", Mljekarstvo, vol.27, br. 10, str. 218-233, 1977. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109735. [Citirano: 24.02.2019.]

Sažetak
Domaći mliječni proizvodi iz domaćinstava - gospodarstava - poljoprivrednika zauzimaju svojom količinom i ugledom važno mjesto u prehrani naroda derivatima mlijeka...

Ključne riječi
vrhnje; organoleptička kvaliteta

Hrčak ID: 109735

URI
https://hrcak.srce.hr/109735

Posjeta: 427 *