hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Goats milk and cheese characteristics and their market value

Natalija Dozet ; Poljoprivredni fakultet, Zmaja od Bosne 8, Sarajevo, BiH

Puni tekst: hrvatski, pdf (878 KB) str. 99-104 preuzimanja: 536* citiraj
APA 6th Edition
Dozet, N. (1978). Karakteristike kozjeg mlijeka i sira i njihova tržna vrijednost. Mljekarstvo, 28 (5), 99-104. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/111397
MLA 8th Edition
Dozet, Natalija. "Karakteristike kozjeg mlijeka i sira i njihova tržna vrijednost." Mljekarstvo, vol. 28, br. 5, 1978, str. 99-104. https://hrcak.srce.hr/111397. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition
Dozet, Natalija. "Karakteristike kozjeg mlijeka i sira i njihova tržna vrijednost." Mljekarstvo 28, br. 5 (1978): 99-104. https://hrcak.srce.hr/111397
Harvard
Dozet, N. (1978). 'Karakteristike kozjeg mlijeka i sira i njihova tržna vrijednost', Mljekarstvo, 28(5), str. 99-104. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/111397 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver
Dozet N. Karakteristike kozjeg mlijeka i sira i njihova tržna vrijednost. Mljekarstvo [Internet]. 1978 [pristupljeno 20.01.2021.];28(5):99-104. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/111397
IEEE
N. Dozet, "Karakteristike kozjeg mlijeka i sira i njihova tržna vrijednost", Mljekarstvo, vol.28, br. 5, str. 99-104, 1978. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/111397. [Citirano: 20.01.2021.]

Ključne riječi
goats milk; goats cheese; characteristics

Hrčak ID: 111397

URI
https://hrcak.srce.hr/111397

[hrvatski]

Posjeta: 775 *