APA 6th Edition Kršev, Lj. (1978). Važnost izbora sojeva i temperature inkubacije za pripremu kultura u proizvodnji jogurta. Mljekarstvo, 28 (5), 113-119. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/111404
MLA 8th Edition Kršev, Ljerka. "Važnost izbora sojeva i temperature inkubacije za pripremu kultura u proizvodnji jogurta." Mljekarstvo, vol. 28, no. 5, 1978, pp. 113-119. https://hrcak.srce.hr/111404. Accessed 3 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition Kršev, Ljerka. "Važnost izbora sojeva i temperature inkubacije za pripremu kultura u proizvodnji jogurta." Mljekarstvo 28, no. 5 (1978): 113-119. https://hrcak.srce.hr/111404
Harvard Kršev, Lj. (1978). 'Važnost izbora sojeva i temperature inkubacije za pripremu kultura u proizvodnji jogurta', Mljekarstvo, 28(5), pp. 113-119. Available at: https://hrcak.srce.hr/111404 (Accessed 03 March 2021)
Vancouver Kršev Lj. Važnost izbora sojeva i temperature inkubacije za pripremu kultura u proizvodnji jogurta. Mljekarstvo [Internet]. 1978 [cited 2021 March 03];28(5):113-119. Available from: https://hrcak.srce.hr/111404
IEEE Lj. Kršev, "Važnost izbora sojeva i temperature inkubacije za pripremu kultura u proizvodnji jogurta", Mljekarstvo, vol.28, no. 5, pp. 113-119, 1978. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/111404. [Accessed: 03 March 2021]