hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Separation of whey proteins by Centriwhey process

Slavko Kirin ; "Sirela", V. Sredice 11, 43000 Bjelovar
Vlasta Valinčić

Puni tekst: hrvatski, pdf (724 KB) str. 170-174 preuzimanja: 885* citiraj
APA 6th Edition
Kirin, S. i Valinčić, V. (1978). Izdvajanje sirutkinih proteina Centriwhey postupkom. Mljekarstvo, 28 (8), 170-174. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/111584
MLA 8th Edition
Kirin, Slavko i Vlasta Valinčić. "Izdvajanje sirutkinih proteina Centriwhey postupkom." Mljekarstvo, vol. 28, br. 8, 1978, str. 170-174. https://hrcak.srce.hr/111584. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition
Kirin, Slavko i Vlasta Valinčić. "Izdvajanje sirutkinih proteina Centriwhey postupkom." Mljekarstvo 28, br. 8 (1978): 170-174. https://hrcak.srce.hr/111584
Harvard
Kirin, S., i Valinčić, V. (1978). 'Izdvajanje sirutkinih proteina Centriwhey postupkom', Mljekarstvo, 28(8), str. 170-174. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/111584 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver
Kirin S, Valinčić V. Izdvajanje sirutkinih proteina Centriwhey postupkom. Mljekarstvo [Internet]. 1978 [pristupljeno 20.01.2021.];28(8):170-174. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/111584
IEEE
S. Kirin i V. Valinčić, "Izdvajanje sirutkinih proteina Centriwhey postupkom", Mljekarstvo, vol.28, br. 8, str. 170-174, 1978. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/111584. [Citirano: 20.01.2021.]

Ključne riječi
whey; protein separation; Centriwhey

Hrčak ID: 111584

URI
https://hrcak.srce.hr/111584

[hrvatski]

Posjeta: 1.083 *