hrcak mascot   Srce   HID

Original scientific paper

HYGIENIC AND ECOLOGICAL RISKS CONNECTED WITH SURVIVAL OF Salmonella Typhimurium IN THE SOLID FRACTION OF PIG SLURRY FROM AGRICULTURAL WASTEWATER TREATMENT PLANT

I. Placká ; Research Institute of Veterinary Medicine, Košice, Slovak Republic
J. Venglovský ; Research Institute of Veterinary Medicine, Košice, Slovak Republic
P. Novák ; University of Veterinary Medicine and Pharmaceutical Science, Brno, Czech Republic
Alenka Tofant ; Department of Animal Hygiene, Environment and Ethology, Faculty of Veterinary Medicine of Zagreb, Croatia
Marija Vučemilo ; Department of Animal Hygiene, Environment and Ethology, Faculty of Veterinary Medicine of Zagreb, Croatia

Fulltext: croatian, pdf (5 MB) pages 323-334 downloads: 86* cite
APA 6th Edition
Placká, I., Venglovský, J., Novák, P., Tofant, A. & Vučemilo, M. (2001). HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE. Stočarstvo, 55 (5), 323-334. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/168979
MLA 8th Edition
Placká, I., et al. "HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE." Stočarstvo, vol. 55, no. 5, 2001, pp. 323-334. https://hrcak.srce.hr/168979. Accessed 19 Jun. 2021.
Chicago 17th Edition
Placká, I., J. Venglovský, P. Novák, Alenka Tofant and Marija Vučemilo. "HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE." Stočarstvo 55, no. 5 (2001): 323-334. https://hrcak.srce.hr/168979
Harvard
Placká, I., et al. (2001). 'HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE', Stočarstvo, 55(5), pp. 323-334. Available at: https://hrcak.srce.hr/168979 (Accessed 19 June 2021)
Vancouver
Placká I, Venglovský J, Novák P, Tofant A, Vučemilo M. HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE. Stočarstvo [Internet]. 2001 [cited 2021 June 19];55(5):323-334. Available from: https://hrcak.srce.hr/168979
IEEE
I. Placká, J. Venglovský, P. Novák, A. Tofant and M. Vučemilo, "HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE", Stočarstvo, vol.55, no. 5, pp. 323-334, 2001. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/168979. [Accessed: 19 June 2021]

Keywords
Salmonella typhimuriam; indicator microorganisms; survival; pig farm; wastewater treatment plant

Hrčak ID: 168979

URI
https://hrcak.srce.hr/168979

[croatian]

Visits: 175 *