hrcak mascot   Srce   HID

Prethodno priopćenje

PROCJENJIVANJE RADNE USPJEŠNOSTI U HOTELSKOJ INDUSTRIJI

Krstina Črnjar   ORCID icon orcid.org/0000-0002-7137-4232 ; Faculty of tourism and hospitality management, University of Rijeka, Opatija, Croatia

Puni tekst: hrvatski, pdf (2 MB) str. 135-143 preuzimanja: 631* citiraj
APA 6th Edition
Črnjar, K. (2005). PROCJENJIVANJE RADNE USPJEŠNOSTI U HOTELSKOJ INDUSTRIJI. Tourism and hospitality management, 11 (1), 135-143. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/181352
MLA 8th Edition
Črnjar, Krstina. "PROCJENJIVANJE RADNE USPJEŠNOSTI U HOTELSKOJ INDUSTRIJI." Tourism and hospitality management, vol. 11, br. 1, 2005, str. 135-143. https://hrcak.srce.hr/181352. Citirano 27.02.2021.
Chicago 17th Edition
Črnjar, Krstina. "PROCJENJIVANJE RADNE USPJEŠNOSTI U HOTELSKOJ INDUSTRIJI." Tourism and hospitality management 11, br. 1 (2005): 135-143. https://hrcak.srce.hr/181352
Harvard
Črnjar, K. (2005). 'PROCJENJIVANJE RADNE USPJEŠNOSTI U HOTELSKOJ INDUSTRIJI', Tourism and hospitality management, 11(1), str. 135-143. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/181352 (Datum pristupa: 27.02.2021.)
Vancouver
Črnjar K. PROCJENJIVANJE RADNE USPJEŠNOSTI U HOTELSKOJ INDUSTRIJI. Tourism and hospitality management [Internet]. 2005 [pristupljeno 27.02.2021.];11(1):135-143. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/181352
IEEE
K. Črnjar, "PROCJENJIVANJE RADNE USPJEŠNOSTI U HOTELSKOJ INDUSTRIJI", Tourism and hospitality management, vol.11, br. 1, str. 135-143, 2005. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/181352. [Citirano: 27.02.2021.]

Sažetak
Organizacije u ugostiteljstvu i turizmu ood pritiskom globalizacije i sve veće konkurencije doživljavaju velike promjene. U cilju opstanka, razvoja i poboljšanja kvalitete organizacije će morati graditi svoju konkurentnost prvenstveno oslanjajući se na vlastite zaposlenike i njihovo znanje. Čovjek, kao resurs kojim treba upravljati svojim će radom stvarati novu vrijednost za poduzeće.
U članku se raspravlja o ljudskom kapitalu te praćenju i ocjenjivanju radne uspješnosti u hotelskoj industriji.

Ključne riječi
ljudski kapital; hotelska industrija; radna uspješnost

Hrčak ID: 181352

URI
https://hrcak.srce.hr/181352

Posjeta: 784 *