hrcak mascot   Srce   HID

Pregledni rad

Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba

Jadranka Frece ; Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu

Puni tekst: hrvatski, pdf (648 KB) str. 45-47 preuzimanja: 57* citiraj
APA 6th Edition
Frece, J. (2019). Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba. Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), 45-47. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/221142
MLA 8th Edition
Frece, Jadranka. "Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba." Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol. , br. 22, 2019, str. 45-47. https://hrcak.srce.hr/221142. Citirano 24.10.2020.
Chicago 17th Edition
Frece, Jadranka. "Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba." Annual of the Croatian Academy of Engineering , br. 22 (2019): 45-47. https://hrcak.srce.hr/221142
Harvard
Frece, J. (2019). 'Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba', Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), str. 45-47. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/221142 (Datum pristupa: 24.10.2020.)
Vancouver
Frece J. Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba. Annual of the Croatian Academy of Engineering [Internet]. 2019 [pristupljeno 24.10.2020.];(22):45-47. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/221142
IEEE
J. Frece, "Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba", Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol., br. 22, str. 45-47, 2019. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/221142. [Citirano: 24.10.2020.]

Sažetak
Izum se odnosi na poboljšanu formulaciju bakterijske starter kulture za proizvodnju fermentiranih mesnih proizvoda. Formulaciju karakterizira sastav probiotičkih bakterija. Formulacija izuma upotrebljava se za proizvodnju kulena, trajnih kobasica ili drugih funkcionalnih mesnih proizvoda.

Ključne riječi
bakterijska starter kultura; fermentirani mesni proizvodi

Hrčak ID: 221142

URI
https://hrcak.srce.hr/221142

Posjeta: 118 *