hrcak mascot   Srce   HID

Review article

Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba

Jadranka Frece ; Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu

Fulltext: croatian, pdf (648 KB) pages 45-47 downloads: 61* cite
APA 6th Edition
Frece, J. (2019). Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba. Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), 45-47. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/221142
MLA 8th Edition
Frece, Jadranka. "Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba." Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol. , no. 22, 2019, pp. 45-47. https://hrcak.srce.hr/221142. Accessed 24 Nov. 2020.
Chicago 17th Edition
Frece, Jadranka. "Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba." Annual of the Croatian Academy of Engineering , no. 22 (2019): 45-47. https://hrcak.srce.hr/221142
Harvard
Frece, J. (2019). 'Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba', Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), pp. 45-47. Available at: https://hrcak.srce.hr/221142 (Accessed 24 November 2020)
Vancouver
Frece J. Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba. Annual of the Croatian Academy of Engineering [Internet]. 2019 [cited 2020 November 24];(22):45-47. Available from: https://hrcak.srce.hr/221142
IEEE
J. Frece, "Formulacija bakterijske starter kulture za proizvodnju trajnih kobasica i njezina upotreba", Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol., no. 22, pp. 45-47, 2019. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/221142. [Accessed: 24 November 2020]

Abstracts
Izum se odnosi na poboljšanu formulaciju bakterijske starter kulture za proizvodnju fermentiranih mesnih proizvoda. Formulaciju karakterizira sastav probiotičkih bakterija. Formulacija izuma upotrebljava se za proizvodnju kulena, trajnih kobasica ili drugih funkcionalnih mesnih proizvoda.

Keywords
bakterijska starter kultura; fermentirani mesni proizvodi

Hrčak ID: 221142

URI
https://hrcak.srce.hr/221142

Visits: 125 *