hrcak mascot   Srce   HID

Pregledni rad

Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane

Jadranka Frece ; Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu

Puni tekst: hrvatski, pdf (650 KB) str. 51-52 preuzimanja: 35* citiraj
APA 6th Edition
Frece, J. (2019). Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane. Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), 51-52. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/221144
MLA 8th Edition
Frece, Jadranka. "Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane." Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol. , br. 22, 2019, str. 51-52. https://hrcak.srce.hr/221144. Citirano 30.11.2020.
Chicago 17th Edition
Frece, Jadranka. "Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane." Annual of the Croatian Academy of Engineering , br. 22 (2019): 51-52. https://hrcak.srce.hr/221144
Harvard
Frece, J. (2019). 'Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane', Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), str. 51-52. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/221144 (Datum pristupa: 30.11.2020.)
Vancouver
Frece J. Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane. Annual of the Croatian Academy of Engineering [Internet]. 2019 [pristupljeno 30.11.2020.];(22):51-52. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/221144
IEEE
J. Frece, "Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane", Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol., br. 22, str. 51-52, 2019. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/221144. [Citirano: 30.11.2020.]

Sažetak
Predmetni izum odnosi se na upotrebu specifične probiotičke bakterijske kulture L. plantarum 1K, izolirane iz Slavonskog kulena za proizvodnju funkcionalnih prehrambenih proizvoda, s izuzetkom mesnih proizvoda, te na postupak njihove priprave.

Ključne riječi
Lactobacillus plantarum; bakterijska kultura; proizvodnja funkcionalne hrane

Hrčak ID: 221144

URI
https://hrcak.srce.hr/221144

Posjeta: 93 *