APA 6th Edition Markeš, M. (1952). Kazein. Mljekarstvo, 2 (3), 12-18. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/50329
MLA 8th Edition Markeš, Matej. "Kazein." Mljekarstvo, vol. 2, br. 3, 1952, str. 12-18. https://hrcak.srce.hr/50329. Citirano 17.01.2021.
Chicago 17th Edition Markeš, Matej. "Kazein." Mljekarstvo 2, br. 3 (1952): 12-18. https://hrcak.srce.hr/50329
Harvard Markeš, M. (1952). 'Kazein', Mljekarstvo, 2(3), str. 12-18. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/50329 (Datum pristupa: 17.01.2021.)
Vancouver Markeš M. Kazein. Mljekarstvo [Internet]. 1952 [pristupljeno 17.01.2021.];2(3):12-18. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50329
IEEE M. Markeš, "Kazein", Mljekarstvo, vol.2, br. 3, str. 12-18, 1952. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50329. [Citirano: 17.01.2021.]
Sažetak Prerađivačka industrija, koja se u našoj zemlji sve više razvija, treba danomice sve veću količinu kazeina. U znatnim količinama potražuju ga drvna, avionska, kemijska, tekstilna i kožna industrija, a u manjoj mjeri industrija papira, pa prehrambena i medicinska industrija. Proizvodnja kazeina u našim mljekarama ne zadovoljava ni po količini ni po kvaliteti. Stoga prerađivačka industrija uvozi kazein iz inozemstva, a istodobno se u nekim našim mljekarama nagomilavaju zalihe kazeina, koji industrija neće preuzeti zbog loše kvalitete.