APA 6th Edition Jardas, F. (1952). Problematika oko proizvodnje ovčjeg sira u NRH. Mljekarstvo, 2 (8), 17-19. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/50411
MLA 8th Edition Jardas, Franjo. "Problematika oko proizvodnje ovčjeg sira u NRH." Mljekarstvo, vol. 2, br. 8, 1952, str. 17-19. https://hrcak.srce.hr/50411. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Jardas, Franjo. "Problematika oko proizvodnje ovčjeg sira u NRH." Mljekarstvo 2, br. 8 (1952): 17-19. https://hrcak.srce.hr/50411
Harvard Jardas, F. (1952). 'Problematika oko proizvodnje ovčjeg sira u NRH', Mljekarstvo, 2(8), str. 17-19. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/50411 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Jardas F. Problematika oko proizvodnje ovčjeg sira u NRH. Mljekarstvo [Internet]. 1952 [pristupljeno 22.01.2021.];2(8):17-19. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50411
IEEE F. Jardas, "Problematika oko proizvodnje ovčjeg sira u NRH", Mljekarstvo, vol.2, br. 8, str. 17-19, 1952. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50411. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak Teritorij NR Hrvatske uobičajeno je dijeliti s gledišta poljoprivredne proizvodnje u dva izrazito oprečna područja. Jedno s ove strane rijeke Save i Kupe, koje se s obzirom na prirodne i proizvodne uvjete smatra kao područje naprednije i intenzivnije biljne i stočarske proizvodnje. To je naš glavni rajon proizvodnje žitarica, masti i mesa.