hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Ice cream - naziv i definicija

Dimitrije Sabadoš ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (420 KB) str. 73-77 preuzimanja: 323* citiraj
APA 6th Edition
Sabadoš, D. (1957). Ice cream - naziv i definicija. Mljekarstvo, 7 (4), 73-77. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/57639
MLA 8th Edition
Sabadoš, Dimitrije. "Ice cream - naziv i definicija." Mljekarstvo, vol. 7, br. 4, 1957, str. 73-77. https://hrcak.srce.hr/57639. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition
Sabadoš, Dimitrije. "Ice cream - naziv i definicija." Mljekarstvo 7, br. 4 (1957): 73-77. https://hrcak.srce.hr/57639
Harvard
Sabadoš, D. (1957). 'Ice cream - naziv i definicija', Mljekarstvo, 7(4), str. 73-77. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/57639 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver
Sabadoš D. Ice cream - naziv i definicija. Mljekarstvo [Internet]. 1957 [pristupljeno 24.01.2021.];7(4):73-77. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57639
IEEE
D. Sabadoš, "Ice cream - naziv i definicija", Mljekarstvo, vol.7, br. 4, str. 73-77, 1957. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57639. [Citirano: 24.01.2021.]

Sažetak
Među proizvodima, koje dosad nisu proizvodile naše mljekare, posebno mjesto pripada jednoj skupini mliječnih proizvoda, koji su u svijetu najpoznatiji pod nazivom ice cream. Ovaj naziv, koji znači led od vrhnja ili smrznuto vrhnje, nosi u sebi glavnu karakteristiku sastava tipičnog pretstavnika raznih varijeteta toga proizvoda.

Ključne riječi
ice cream; sladoled; mliječni proizvod

Hrčak ID: 57639

URI
https://hrcak.srce.hr/57639

Posjeta: 548 *