hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Određivanje vlage u maslacu

Radosav Stefanović ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (307 KB) str. 78-80 preuzimanja: 335* citiraj
APA 6th Edition
Stefanović, R. (1957). Određivanje vlage u maslacu. Mljekarstvo, 7 (4), 78-80. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/57640
MLA 8th Edition
Stefanović, Radosav. "Određivanje vlage u maslacu." Mljekarstvo, vol. 7, br. 4, 1957, str. 78-80. https://hrcak.srce.hr/57640. Citirano 18.01.2021.
Chicago 17th Edition
Stefanović, Radosav. "Određivanje vlage u maslacu." Mljekarstvo 7, br. 4 (1957): 78-80. https://hrcak.srce.hr/57640
Harvard
Stefanović, R. (1957). 'Određivanje vlage u maslacu', Mljekarstvo, 7(4), str. 78-80. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/57640 (Datum pristupa: 18.01.2021.)
Vancouver
Stefanović R. Određivanje vlage u maslacu. Mljekarstvo [Internet]. 1957 [pristupljeno 18.01.2021.];7(4):78-80. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57640
IEEE
R. Stefanović, "Određivanje vlage u maslacu", Mljekarstvo, vol.7, br. 4, str. 78-80, 1957. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57640. [Citirano: 18.01.2021.]

Sažetak
Borba za visoku kvalitetu proizvoda, za bolje metode tehnološkog procesa zahtjeva ne samo osvajanje suvremene tehnike proizvodnje maslaca, već i dobro postavljenu kontrolu za kvalitetnu sirovinu, pravilne tehnološke procese i kvalitetu gotovog proizvoda.

Ključne riječi
maslac; mlijeko; određivanje vlage

Hrčak ID: 57640

URI
https://hrcak.srce.hr/57640

Posjeta: 513 *