hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Primjena čistih kultura u mljekarstvu

Marija Šutić ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (161 KB) str. 35-36 preuzimanja: 237* citiraj
APA 6th Edition
Šutić, M. (1958). Primjena čistih kultura u mljekarstvu. Mljekarstvo, 8 (2), 35-36. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/64756
MLA 8th Edition
Šutić, Marija. "Primjena čistih kultura u mljekarstvu." Mljekarstvo, vol. 8, br. 2, 1958, str. 35-36. https://hrcak.srce.hr/64756. Citirano 17.01.2021.
Chicago 17th Edition
Šutić, Marija. "Primjena čistih kultura u mljekarstvu." Mljekarstvo 8, br. 2 (1958): 35-36. https://hrcak.srce.hr/64756
Harvard
Šutić, M. (1958). 'Primjena čistih kultura u mljekarstvu', Mljekarstvo, 8(2), str. 35-36. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/64756 (Datum pristupa: 17.01.2021.)
Vancouver
Šutić M. Primjena čistih kultura u mljekarstvu. Mljekarstvo [Internet]. 1958 [pristupljeno 17.01.2021.];8(2):35-36. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/64756
IEEE
M. Šutić, "Primjena čistih kultura u mljekarstvu", Mljekarstvo, vol.8, br. 2, str. 35-36, 1958. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/64756. [Citirano: 17.01.2021.]

Sažetak
Pod čistim kulturama podrazumijevamo čiste kulture mliječnih bakterija i nekih gljivica koje se dodaju pasteriziranom mlijeku ili vrhnju kod izrade jogurta, kiselog mlijeka, različitih sireva i maslaca.

Ključne riječi
čiste kulture; maslac; jogurt

Hrčak ID: 64756

URI
https://hrcak.srce.hr/64756

Posjeta: 423 *