APA 6th Edition Kaštelan, D. (1962). Kontinuirana proizvodnja sira. Mljekarstvo, 12 (5), 103-104. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/66723
MLA 8th Edition Kaštelan, Dinko. "Kontinuirana proizvodnja sira." Mljekarstvo, vol. 12, br. 5, 1962, str. 103-104. https://hrcak.srce.hr/66723. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition Kaštelan, Dinko. "Kontinuirana proizvodnja sira." Mljekarstvo 12, br. 5 (1962): 103-104. https://hrcak.srce.hr/66723
Harvard Kaštelan, D. (1962). 'Kontinuirana proizvodnja sira', Mljekarstvo, 12(5), str. 103-104. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/66723 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver Kaštelan D. Kontinuirana proizvodnja sira. Mljekarstvo [Internet]. 1962 [pristupljeno 24.01.2021.];12(5):103-104. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66723
IEEE D. Kaštelan, "Kontinuirana proizvodnja sira", Mljekarstvo, vol.12, br. 5, str. 103-104, 1962. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66723. [Citirano: 24.01.2021.]
Sažetak Posljednjih godina radilo se u mnogim, državama, na kontinuiranoj proizvodnji sira. Prvi puta 7. aprila o.g. "Holanidijski institut za istraživanje mlijeka" (NIZO) objavio je novi postupak za kontinuiranu proizvodnju sira.