hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Kontinuirana proizvodnja sira

Dinko Kaštelan ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (261 KB) str. 103-104 preuzimanja: 209* citiraj
APA 6th Edition
Kaštelan, D. (1962). Kontinuirana proizvodnja sira. Mljekarstvo, 12 (5), 103-104. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/66723
MLA 8th Edition
Kaštelan, Dinko. "Kontinuirana proizvodnja sira." Mljekarstvo, vol. 12, br. 5, 1962, str. 103-104. https://hrcak.srce.hr/66723. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition
Kaštelan, Dinko. "Kontinuirana proizvodnja sira." Mljekarstvo 12, br. 5 (1962): 103-104. https://hrcak.srce.hr/66723
Harvard
Kaštelan, D. (1962). 'Kontinuirana proizvodnja sira', Mljekarstvo, 12(5), str. 103-104. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/66723 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver
Kaštelan D. Kontinuirana proizvodnja sira. Mljekarstvo [Internet]. 1962 [pristupljeno 24.01.2021.];12(5):103-104. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66723
IEEE
D. Kaštelan, "Kontinuirana proizvodnja sira", Mljekarstvo, vol.12, br. 5, str. 103-104, 1962. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66723. [Citirano: 24.01.2021.]

Sažetak
Posljednjih godina radilo se u mnogim, državama, na kontinuiranoj proizvodnji sira. Prvi puta 7. aprila o.g. "Holanidijski institut za istraživanje mlijeka" (NIZO) objavio je novi postupak za kontinuiranu proizvodnju sira.

Ključne riječi
sir; proizvodnja sira

Hrčak ID: 66723

URI
https://hrcak.srce.hr/66723

Posjeta: 407 *